Anda Mencari Medical Card Pilihan No.1
Rakyat Malaysia?

Mengapa Anda Perlu Pilih Medical Card HLMT Takaful?

100% Patuh Syariah

Penggunaan e-MedicalCard yang membolehkan anda mendapat akses terus kepada manfaat medical card tidak kira di mana anda berada! Dengan aplikasi HLMT 360' anda boleh menyemak policy anda dalam talian.

Tiada limit seumur hidup untuk kesemua pelan medical card individu dan pelan medical card keluarga!

HLMT Takaful antara pengendali takaful yang membiayai rawatan Covid di hospital Swasta secara PAY & CLAIM!

Aplikasi HLMT 360' yang memberikan kemudahan kepada anda untuk mencari lokasi Hospital Panel, memohon 'Guarantee Letter', mengemaskini profil dan banyak lagi!

Terdapat 129 hospital swasta yang telah berdaftar sebagai Hospital PANEL HLMT. COLUMBIA ASIA adalah hospital preferred HLMT. Link penuh hospital https://telegra.ph/SENARAI-HOSPITAL-HLMT-COVERAGE-07-24

Pelan medical card keluarga melindungi sehingga 10 orang ahli keluarga dalam 1 polisi dan manfaat medical card adalah berasingan (tidak berkongsi)

Manfaat tambah nilai daripada policy HLMT adalah menjamin "Policy Waiver" kepada pembayar policy jika berlaku kematian atau lumpuh kekal.

Pertama di MALAYSIA, takaful provider yang memberikan manfaat katil & makanan PERCMA kepada penjaga jika anak dimasukkan ke hospital.

6 Sebab Anda Perlu Ada Medical Card Dengan Segera!

Frequently Asked Questions (FAQ)

Setiap hari kes Covid di Malaysia SEMAKIN MENINGKAT! Hospital-hospital kerajaan pula sudah tidak mampu menampung jumlah bilangan pesakit Covid. Apakah pilihan yang anda ada? HOSPITAL SWASTA adalah pilihan yang anda ada!

Pernah dengar MALANG TIDAK BERBAU? Belum ada cara lagi untuk meramal bilakah masanya anda akan ditimpa musibah. Sebaiknya anda bersedia dari SEKARANG.

 

Tidak dinafikan hospital kerajaan sangat bagus, tetapi ianya SANGAT PADAT dengan pesakit-pesakit lain. Adakah anda suka dengan kesesakan ketika anda sedang sakit dan perlu menunggu untuk dirawat berjam-jam lamanya? Pastinya TIDAK bukan?

Sangat bagus memiliki simpanan untuk masa hadapan. Adakah anda suka keluarkan duit simpanan anda semata-mata untuk MEMBAYAR bil rawatan di hospital berpuluh-puluh ribu? pastinya TIDAK!

Anda tahu berapa kos untuk merawat penyakit kanser? Ramai orang TERPAKSA MEMBUAT PINJAMAN dengan bank untuk membiayai kos rawatan yang menelan RATUSAN RIBU ringgit. Anda nak buat pinjaman bank dan mahu menanggung hutang bank pula? Makin bertambah bebanan anda.

Mengumpul aset dan harta bukanlah suatu perkara yang mudah! Pastinya anda juga tidak mahu ASET-ASET DAN HARTA BENDA TERGADAI semata-mata untuk membiayai kos rawatan di hospital.